Rólunk

Mi az, amit szeretnénk

Az információ szabadságának, a szólás szabadságának korát éljük. A fősodrú média ezt gyakran úgy értelmezi, hogy ha szabad a szólás és az információ, akkor szabad azt megváltoztatni, kiszínezni vagy akár elhallgatni is. Ez az oldal azért jött létre, mert szeretnénk korrigálni a média hazugságait, szeretnénk pótolni az általuk bőszen elhallgatott tényeket. Ezzel szeretnénk jobb, teljesebb körű betekintést adni az igaz információkra éhes olvasóknak.

Mi az, amit nem szeretnénk

Senkire sem szeretnénk rákényszeríteni, hogy elhiggyen bármit, amit itt olvas. Alkosson mindenki saját véleményt, kutasson és elemezzen. Nem akarjuk megmondani, hogy mit gondoljon az olvasó, de minden igaz információt megadunk ahhoz, hogy képes legyen önálló következtetésekre jutni, vagy tovább kutatni.

Miben vagyunk mások

A fősodrú média általában előemésztett, irányított híreket ad. Ezek egyetlen célja az, hogy a fogyasztójában egy előre beprogramozott érzés vagy vélemény alakuljon ki valamivel kapcsolatban. Ez az oldal nem ezt a sémát követi. Mi tényeket tárunk fel és csak igaz, ellenőrzött adatokat közlünk. Az igazság közlésének ugyanis megvan az a csodálatos következménye, hogy az emberek nem csürhe módjára egy irányba rendeződnek általa, hanem önálló, néha teljesen eltérő vélemények születnek, amiből konstruktív vita tud kialakulni.

Jobb ugyanis az igazsággal felvértezve vitatkozni, mint a hazugságok áradatában egyetérteni.