Soha nem látott Nemzetközi Békés Felvonulás az Emberi Jogokért

469

Több helyszín, élő művészi bemutatók, melyek megismertetik az emberekkel, mik is az emberi jogok, majd egy soha nem látott színes nemzetközi felvonulás az Emberi Jogokért a Deák térről a Várba, a Köztársasági Elnöki palota elé.

Röviden így lehetne összefoglalni azt a történelmi rendezvényt, ami a Magyarországi Szcientológia Egyház szervezésében Budapesten megrendezésre kerül december 9-én az Emberi Jogok napja alkalmából. Az Egyesült Államoktól Afrikáig, Dániától a Brit szigetekig az egész világból érkeznek résztvevők, hogy a magyar emberekkel együtt felemeljék a szavukat az Emberi Jogokért.

Az egész napos esemény délelőtt kezdődik, ahol több helyszínen bemutatásra kerülnek az Emberi Jogok, és ahol az emberek megismerkedhetnek azokkal. Ezt követően a tervek szerint az Emberi Jogokat bemutató előadások résztvevői látványosan csatlakoznak a Deák téren a gyülekező nemzetközi felvonulókhoz, ahol beszédeket hallgathatunk meg az Emberi Jogokról. A rendezvényen többek között felszólal Nemere István, országunk egyik legnépszerűbb és legelismertebb írólegendája.

Ezt követően elindul a menet Budapest hídján keresztül fel a Várba, a Köztársasági Elnöki palota elé, ahol átadjuk petíciónkat a nap során összegyűlt aláírásokkal. Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi, hogy fel kell emelnie a szavát Magyarországon az Emberi Jogokért.