Miért piszkálják a szcientológusokat

668

A legszemélyesebb dolgomról fogok írni Neked!

A vallásomról.

A Szcientológiáról.

Mert rossz szándékú emberek, a hivatalos szervek felhasználásával, tisztességtelen módszerek bevetésével, koncepciós eljárással durván megtámadták.

A médiából rengeteg nagy marhaság és ostobaság ömölhetett a nyakadba az elmúlt napokban a Szcientológiáról. Ezzel együtt szeretném, ha tudnád rólam, hogy már régóta nem iszok csecsemővért.

Viszont azt is szeretném, ha tudnád, hogy szcientológusként én minden nap nagyon keményen a Szcientológia célján dolgozok.

Mi a Szcientológia célja?

Vallásunk alapítója, L. Ron Hubbard 1950-ben így fogalmazta meg:

“Egy elmebaj, bűnözők és háború nélküli civilizáció, ahol a rátermett emberek eredményesek lehetnek, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra.”

Valamint azt is szeretném, ha tudnád, hogy szcientológus társaimmal nap mint nap azon dolgozunk, hogy Magyarország legyen az első olyan ország, ahol ez megvalósul.

És tényleg Magyarország lesz az!

De nehogy azt hidd, hogy ezzel a céllal mindenki egyetért. Tudod, vannak emberek, akik tudnak a semmiből valamit csinálni.

Ilyen egy igazi vállalkozó!

De vannak olyanok, akik a valamiből csinálják a semmit.

Ilyen egy elnyomó személy!

Tudod, mi magyar Szcientológusok számítottunk egy ilyen a támadásra.

Miért?

1966. február 18-án L. Ron Hubbard ezt írta a „Szcientológia elleni támadások” című iránylevelében:

“Amikor felmutatod a szabadság képét, mindazok, akik elnyomják a szabadságot, hajlanak arra, hogy megtámadjanak. Ezért a támadások, bármilyen alapon történjenek is, elkerülhetetlenek. Azonban a szabadság képének felmutatása az egyetlen sikeres akció, amely előre visz, még akkor is, ha támadják.”

Így nem marad más, mint hogy felkészüljünk a támadások kezelésére, hogy előre jelezzük, és a megfelelő taktikával és adminisztratív lépésekkel kezeljük őket.

Majd ugyanebben a dokumentumban nagyon pontosan leírja a teendőket is. De ezen túl rendelkezésünkre állnak a többi országban történt Szcientológia elleni támadások tapasztalatai is.

Merthogy abból volt bőven!

Mindig ugyanaz a forgatókönyv!

 1. A hivatalos szerveket felhasználó, minden jogalapot nélkülöző, a törvényességet nem betartó támadások és büntetések a Szcientológia ellen.
 2. Média hacacáré.
 3. A Szcientológia által indított perek.
 4. A Szcientológia által megnyert perek.
 5. Teljes körű egyházi elismerés a Szcientológia számára.
 6. Adómentesség biztosítása a Szcientológia Egyház számára.

Jelenleg Magyarországon az első két pontnál tartunk.

De nézzünk néhány más országbeli példát:

1985-ben Portland-ben (USA) volt az első nagy Szcientológia elleni per. Akkor két hónapon keresztül, a világ minden részéről összesereglett tízezer szcientológus tüntetett folyamatosan a vallásszabadságért a bírósági épület környékén. Ha a vádak igaznak bizonyultak volna, a Szcientológia megszűnt volna létezni.

Mára az USA-ban az adóból leírható a Szcientológia eljárásokra fizetett adomány. New Yorkban pedig, március 13-án, L. Ron Hubbard születésnapján, a rendőrmotorosok felvonulást rendeznek minden évben az L. Ron Hubbard úton L. Ron Hubbard tiszteletére.

Nézzük Spanyolországot!

Csúnya támadások voltak, néhány egyházi vezetőt még be is börtönöztek. Az eredmény az lett, hogy a spanyol Nemzeti Bíróság teljes vallási elismerést adott az Egyháznak, majd később áfamentességet biztosított számukra az Adóügyi Minisztérium.

Az olaszországi Szcientológia sem kerülhette el a gusztustalan támadásokat. Egy időre egy hajóra kényszerültek, hogy nyújtani tudják az egyházi szolgáltatásokat.

Mára a világ első számú drog rehabilitációs programjára, a Narconon programra beiratkozottak költségét nagymértékben támogatja az olasz állam.

Ezt a programot L. Ron Hubbard fejlesztette ki!

Aki a magyarországi támadások hátterében áll, nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy mi rendelkezünk a támadások kezeléséhez szükséges megfelelő technológiával, tudással, erőforrással, kitartással, szándékkal, hajlíthatatlansággal, elszántsággal és összefogással.

Az elmúlt napok eseményei hatalmas összefogást eredményeztek a magyar szcientológusok között. Csak én magam már három vallásszabadságért történő tüntetésen vettem részt.

A múlt heti tüntetésen voltak köztünk a világ sok országából: Malajziából, az USA-ból, Romániából, Ausztriából, Szlovákiából, Makedóniából, Spanyolországból, Horvátországból, Görögországból és Franciaországból. Nem kevesen olyan szcientológusok voltak, akik végigszenvedték már saját országukban az üldöztetést.

Most pedig itt vannak velünk!

Pedig még nem hirdettünk nemzetközi tüntetést. Ők csak úgy jöttek maguktól. Én is voltam annak idején tüntetni Németországban a vallásszabadságért.

De a napokban volt már tüntetés londoni és koppenhágai magyar nagykövetség előtt is a magyarországi Szcientológia elleni támadások miatt benyújtott petícióval.

A támadásoknak köszönhető összefogás eredményeképpen az elmúlt néhány napban körülbelül annyi pozitív kiáramlást csináltunk szerte az országban a Szcientológiáról, mint az előtte való néhány évben összesen.

Hihetetlen mennyiséget osztottunk ki L. Ron Hubbard „Az út a boldogsághoz” füzetéből. Ennek a füzetnek a hatására szűnt meg a több évtizedes polgárháború Kolumbiában, amiért tavaly Kolumbia elnöke, Juan Manuel Santos megkapta a Nobel-békedíjat.

A kolumbiai rendőrség összesen hárommillió lakosnak tartott Az út a boldogsághoz előadást, és a népesség húsz százalékának osztott ki füzeteket. A bűnözési arány ötven százalékkal csökkent.

Most állunk neki, hogy országosan a sokszorosát osszuk ki az emberjogi füzeteknek, mint amennyit eddig összesen kiosztottunk.

A Drogmentes Magyarországért Maraton aktivistái iszonyatos mennyiségben osztják a drogmentes füzetecskéket a nagyvárosokban. Pedig azokból az elmúlt tizenöt évben nagyon sokat osztottak már.

Néhány napja a Deák téri evangélikus templom előtt hatalmas Szcientológus Önkéntes Lelkész sátor áll. Tájékoztatjuk az embereket a Szcientológiáról.

A Budapesti Központi Szcientológia Egyház impozáns épülete a Váci út 169-ben egész héten nyílt napokkal fogadja a látogatókat.

És még sorolhatnám azt a rengeteg sok dolgot, amit azért teszünk, hogy mindenkihez eljuttassuk az igazságot.

L. Ron Hubbard így definiálja a szcientológus szót:

“Egy szcientológus a szellemmel és az emberrel kapcsolatos témák szakértője. Ő olyan valaki, aki érti az életet. Technikai tudását az élet problémáinak megoldására használja.”

Szeretném Neked elmondani, hogy én egy képzett szcientológus vagyok.

Így aztán:

 • Tudok házasságokat megmenteni. Meg is tettem sokszor.
 • Tudok úgy tanulni és tanítani, hogy az akár napi tizenkét órán át élvezetes legyen. Meg is tettem sokszor.
 • Tudok segíteni abban, hogy egy társam jobb állapotba kerüljön, mint szellemi lény. Meg is tettem sokszor.
 • Tudok segíteni a gyermekek nevelésében. Meg is tettem sokszor.
 • Tudok embereket összebékíteni. Meg is tettem sokszor.
 • Tudok segíteni üzleti vállalkozások felvirágoztatásában. Meg is tettem sokszor.
 • Tudok a magam számára rengeteg élvezetes, örömteli pillanatot és megvalósuló célokat kreálni. Meg is tettem sokszor.
 • Tudok szervezni, irányítani, motiválni, embereket vezetni. Meg is tettem sokszor.

Tudod, a szcientológus olyan személy, aki a Szcientológia technológiáit önmaga és a környezete segítésére használja.

Én egy ilyen személy vagyok.

Segítek.

Életem legfőbb célja és értelme az, hogy segítsek!

És tudok is segíteni!

Magamon és másokon is.

A Szcientológiában megvan a tudás arra, hogy az ember egy nagyobb, szabadabb, élvezetesebb és méltóbb játszmát játszhasson.

Hogy jó legyen az élet.

Hogy visszatérjen a gyerekkor önfeledt ragyogása!

A Szcientológiával kapcsolatban két lehetőség van a Számodra:

 1. A médiából vagy hallomásból tájékozódsz, és az alapján alakítod ki a véleményedet.
 2. Közvetlenül tanulmányozod a dolgot, és a saját szemeddel győződsz meg az állítások igazáról vagy hazugságáról.

Ha az előbbit választod, a lelked rajta!

Ha az utóbbit választod, akkor négy weboldalt is tudok ajánlani:

www.szcientologia.org.hu

www.miazigazsag.hu

www.szcientologianeked.com

www.facebook.com/szcientologia.egyhaz

Kedves Barátom,

Ha személyesen ismersz, az alapján ítélj! Ha az írásaimból ismersz, akkor az alapján ítélj! Magad nézz utána a dolgoknak, és alakítsd ki a Magad meggyőződését a Szcientológiával kapcsolatban! Köszönöm, ha megteszed.

Baráti üdvözlettel, Piroska Gyula