A cenzorok szolgálatába állt az internet sötét oldala

401

Folytatódik, sőt kezd maffia szintű méreteket ölteni a Szcientológia elleni hackertámadás

Cyber bűnözők egy csoportja egyre nagyobb erőforrások felhasználásával folyamatosan törekszik a Szcientológia egyik szabad és cenzúrázhatatlan kommunikációs lehetőségének, az internetes honlapjainak megsemmisítésére. Ezek azok a honlapok, amelyeken keresztül az egyház tagjai megpróbálják megvédeni magukat azokkal a képtelen rágalmakkal szemben, amelyeknek nincs más célja, mint hogy a Szcientológia ellenségei eltereljék velük a figyelmet több ezer törvénytisztelő magyar állampolgár legelemibb emberi jogainak semmibevételéről.

A darknet felől támadó zsoldosok a jelek szerint szinte semmilyen komolyabb eredményt nem tudnak felmutatni a megbízójuk felé. Legalábbis annyit nem, amennyi energiával nekirontottak a szcientológusoknak. (Napi egymillió, erre az akcióra titokban meghackelt IP címről jönnek a központilag irányított behatolási kísérletek a Föld szinte minden tájáról, Kína különböző tartományaitól kezdve Latin-Amerikáig mindenhonnan.) Ám a korábbi cikkünkben említett, egy órás leálláshoz képest, ennek a nagyságrendileg erősebb, érzékelhetően óriási erőforrásokkal megtámogatott erőszakos behatolásnak mindössze egy újabb 2 és fél órás leállás lett az eredménye.

A szcientológusok az elmúlt hetek aggasztó történései ellenére még mindig hisznek a jogállamiságban, ezért büntető feljelentést tesznek ismeretlen tettesek ellen, és miután sikerült az IP címek visszakövetése, azokat haladéktalanul eljuttatják a rendőrségnek.