Szentségtörés: Már a gyónási titok sem szent – Péterfalvi átlépte a határt

427

Tényleg az a nagy hír, hogy valaki leírja, hogyan maszturbál? Nem. A nagy hír az, hogy ezt a leírást az adatvédelmi biztos közzéteszi. Ez már nemzetközi hír!

Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos fittyet hányva az adatvédelemre, sajtótájékoztatóján kiteregette a szcientológusok gyónási titkait. Ezt több médium is lehozta, így a többségükben keresztény érzelmű olvasók azzal találták szembe magukat, hogy arról olvasnak, miképpen maszturbál valaki.

Péterfalvi ezzel a bűncselekménnyel egyértelművé tette, hogy a Rákosi-rendszert idéző eljárás egyetlen célja a Szcientológia vallás lejáratása, megsemmisítése volt.

Szó sincs itt adatvédelemről, de miért is? Mert elegendő lett volna annyit mondania, hogy a hívek gyónási titkainak leírása őszerinte aggályos. Neki azonban nem volt ez elég, és a szennyre éhes sajtónak konkrét részleteket olvasott fel, amely bűntettével a gyónási titok többezer éves szentségét sértette meg, és ezzel lábbal tiporta minden gyónást gyakorló Egyház szentségét.

De mi is ez a gyónási titok a Szcientológiában és miért van erre szükség? A Szcientológusok leírják és tanácsadójukkal, auditorukkal megosztják legféltettebb titkaikat úgy, hogy ebbe előzőleg önként beleegyeznek. A cél a Katolikus Egyház gyóntatásával azonos: annak reményében teszik mindezt, hogy ezeknek az általuk is szégyellt tetteknek másik személlyel történő bizalmas megosztásával feloldozásra és lelki békére lelhetnek. Ez a keresztény vallások sajátja és aki ezt kritizálja, az szembemegy a keresztény egyházak hagyományaival. A megdöbbentő az, hogy mindeddig a Szcientológia Egyház egyetlen esetben sem használta fel a gyónási titkokat hívei ellen, de most, az egyház történelmében legelőször Péterfalvi követte el állami minőségében ezt a gaztettet.

Teljesen egyértelmű, hogy Péterfalvi alkalmatlan erre a posztra, de kereszténynek is alkalmatlan. Ezzel a bűntettével ugyanis megmutatta, hogy ő csak egy talpnyaló csatlós, aki feljebbvalói parancsait hűen és gondolkodás nélkül követi, miközben a valódi adatvédelemre fittyet hány. Micsoda aljas, gerinctelen emberré kell ahhoz válni, hogy a gyónási titok ezer éves szentségét ebben a minőségben így bemocskolja valaki!

Péterfalvi buta lépésének egyetlen valódi következménye az lett, hogy most már az emberek hatalmas tömegei kezdik érezni azt a bűzt, ami ebből az egész koncepciós eljárásból árad.

Igen, sajnos ismét visszajutottunk a Rákosi-rendszerbe és az ÁVH korába.

Péterfalvi ezzel átlépte azt a határt, amit bármilyen keresztény állampolgár elfogadhatónak és szükségesnek nevezne. A Szcientológusok most már a gyónási titok szentségének durva megsértése miatt fognak demonstrálni és elmaradhatatlanul jogi lépéseket tenni.